Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Autobedrijf van Rennes is al 50 jaar een begrip in de automobielbranche in Gelderland. In 1967 werd het bedrijf opgericht in Arnhem door Eef van Rennes. In de jaren ’70 is het bedrijf naar Zevenaar verhuisd omdat er behoefte was aan meer ruimte. Hoewel het bedrijf in de begin periode vooral gericht was op de reparatie van Volvo’s werd al snel besloten om ook andere merken te onderhouden.

Naarmate de jaren verstreken had Autobedrijf van Rennes al een goede naam opgebouwd in het repareren en onderhouden van auto’s. Steeds meer klanten kwamen ook voor advies voor de aanschaf van een andere auto. Eerst waren dit veelal occasions maar in 1988 werd het dealerschap van Suzuki verkregen. Gevolgd door in 1993 als eerste in Nederland ook het Kia-dealerschap. Met behulp van deze twee sterke merken heeft Autobedrijf van Rennes de afgelopen jaren een behoorlijke groei meegemaakt.

Onze filosofie

De filosofie van het familiebedrijf, namelijk de klant op alle vlakken van mobiliteit kunnen voorzien, is in 2016 een derde dealerschap toegevoegd en wel van het merk BTC. BTC is gespecialiseerd in het leveren van scooters. Van een compacte retro scooter tot aan zeer sportieve modellen. Deze worden in de markt gezet onder de naam Scooters van Rennes.

Autobedrijf van Rennes is nog steeds een familiebedrijf en dat zie je terug in het bedrijf. Rob van Rennes, de zoon van Eef, heeft de dagelijkse leiding in handen. De volgende generatie van de familie, Robbie van Rennes, is inmiddels ook al enkele jaren actief binnen het bedrijf. Robbie is verantwoordelijk voor de verkoop en marketingafdeling.

Het unieke van Autobedrijf van Rennes zijn niet alleen de merken Suzuki, BTC en het specialisme in KIA. Het unieke zit hem vooral in het persoonlijke contact. Iedere klant is bekend bij naam en voertuig. Er is altijd direct contact met u als klant en dat gaat verder dan alleen een “Goedemorgen”. Zo helpen wij u altijd graag verder met goed en eerlijk advies, met gratis vervangend vervoer en een haal- en brengservice en met gezond advies over een eventuele financiering of lease.

Kortom maak kennis met Autobedrijf van Rennes en laat u eens verrassen onder het genot van een vers gezet kopje koffie.