Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Autobedrijf van Rennes is de partner die uw auto optimaal kan onderhouden. Als u ondanks het uitgevoerde onderhoud toch te maken krijgt met pech onderweg, krijgt u van ons de garantie dat u op dat moment kosteloos geholpen wordt. Naast het voordeel dat u onderweg in geval van nood kosteloos geholpen wordt, scheelt het u ook elk jaar de kosten voor een pechhulp abonnement!

Suzuki Mobiliteits Service

Na het uitvoeren van een VOS onderhoudsbeurt krijgt u gratis de Suzuki Mobiliteitskaart. Deze kaart geeft u de garantie dat in het geval van pech onderweg u gratis geholpen wordt. De geldigheid van de Suzuki Mobiliteitskaart loopt door tot aan de volgende onderhoudsbeurt. Hier geldt dus ook dat u geen pech-onderweg abonnement af hoeft te sluiten, wat vaak tussen de € 70,- en € 100,- per jaar kost.

De Suzuki mobiliteitspas is geldig in bijna alle Europese landen. In geval van nood kunt u het nummer bellen dat vermeld staat op de Suzuki Mobiliteitspas. U krijgt dan, ongeacht het land waar u zich op dat moment bevind, altijd een Nederlandssprekende persoon aan de telefoon.

Rennes Mobiliteitsgarantie voor Kia

Bij het uitvoeren van een Kia onderhoudsbeurt krijgt u kosteloos de Kia klantenkaart. Met deze kaart bent u verzekerd van gratis hulp bij pech onderweg. De geldigheid van deze klantenkaart loopt door tot aan de volgende onderhoudsbeurt. De klantenkaart kunnen wij de gehele levensduur van uw Kia blijven verlengen. Dit scheelt u per jaar gemiddeld € 70 tot € 100 euro aan kosten voor een pechhulp abonnement. De Kia Internationale Wegenhulpgarantie geldt niet alleen in Nederland, maar in bijna alle Europese landen.

In geval van nood kunt u het nummer bellen dat vermeld staat op de Rennes Klantenkaart. U krijgt dan, ongeacht het land waar u zich op dat moment bevindt, altijd een Nederlandssprekende persoon aan de telefoon.

Mobiliteitsgarantie overige merken

Ook voor alle overige merken kunnen wij u deze mobiliteitsgarantie aanbieden. Ook dan wordt u te allen tijde gratis geholpen in geval van pech onderweg. Na het uitvoeren van de onderhoudsbeurt maken wij voor u de mobiliteitspas aan. De pas is geldig tot aan de volgende onderhoudsbeurt. Niet alleen in Nederland, maar in bijna alle Europese landen kunt u gebruik maken van deze service. De mobiliteitsgarantie voor alle overige merken kunnen wij u aanbieden voor slechts € 29,95. Ten opzicht van de overige aanbieders van een pechhulp abonnement kan u dit op jaarbasis een behoorlijke besparing opleveren.