Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Al meer dan 50 jaar een begrip als autobedrijf in de regio

Autobedrijf van Rennes is al meer dan 50 jaar een begrip in de automobielbranche in Gelderland en heeft een rijke (familie-)historie op het gebied van mobiliteit. De filosofie van het familiebedrijf, namelijk de klant op alle vlakken van mobiliteit kunnen voorzien, wordt ruimschoots waargemaakt door de dealerschappen van Suzuki, Carprof, BTC scooters en ons specialisme in het merk Kia.

Daarnaast staat Autobedrijf van Rennes in Zevenaar al meerdere jaren aaneengesloten in de Top-4 met onze klanttevredenheid. Iets waar wij uitermate trots op zijn! En klanttevredenheid gaat bij ons verder dan het schenken van een kopje koffie, het repareren van uw schade of het onderhoud aan uw voertuig. Wij willen graag een langdurige relatie met u en dus geven wij altijd advies waar u op de lange termijn ook wat aan heeft. Zo denken wij graag met u mee bij al uw mobiliteitsvragen.

Wij van autobedrijf van Rennes doen er alles aan om u mobiel te houden. Dat doen wij niet alleen voor onze dealerschappen van Suzuki en BTC scooters maar dat doen wij voor alle merken auto’s die wij leveren. Dus ook de occasions. Zo is bij ons altijd een Europese pechthulpdienst garantie mogelijk. En daarmee heeft u dus geen pechhulpservice van een ander nodig zoals de Wegenwacht van de ANWB of een abonnement bij RouteMobiel maar bent u wel verzekerd dat u altijd goed en veilig onderweg bent.

In onze Carprof-werkplaats regelen wij al het onderhoud aan uw voertuig, alle merken zijn welkom! Onze schadeherstel-afdeling zorgt ervoor dat uw schade snel en vakkundig verholpen wordt.

Kom gerust eens langs bij ons autobedrijf en laat u verrassen in onze ruim opgezette showroom met verschillende modellen van zowel Kia en Suzuki of neem een kijkje bij onze occasions.

Bent u opzoek naar een ander vervoersmiddel zoals een scooter? Bekijk onze ruime keuze van Scooters van Rennes.

Wat is Suzuki Private Lease?

Private Lease: als particulier je auto leasen, net als bij een auto van de zaak. Wel zo overzichtelijk, omdat alles in je vaste maandbedrag zit inbegrepen. Op brandstof en bekeuringen na maak je geen extra kosten. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij de Suzuki-dealer voor je opgelost. Naast het plezier van een nieuwe Suzuki kies je dus voor zekerheid en inzicht in jouw vaste lasten. En met Private FlexLease heb je de mogelijkheid om de auto al na 1 jaar zonder extra kosten en zonder opgave van reden in te leveren.

  • Alles is inbegrepen
  • Keuze uit alle Suzuki-modellen en -uitvoeringen
  • Opzegbaar bij onverwachte gebeurtenissen
  • Vooruitbetaling en inruil mogelijk
  • Eigen risico blijft gelijk, ook na schade
  • Private Flexlease: contract al na 1 jaar kosteloos maandelijks opzegbaar

Benieuwd wat jouw favoriete Suzuki kost?

Robbie van Rennes

Verkoopadviseur, Schade Expert

Rob van Rennes

Directie

Ina van Rennes

Receptionist, Administratie

Theo Versluijs

Receptionist

Mart Helleman

Verkoopadviseur

Dennis Moesker

Autotechnicus, APK Specialist

Erco Spijker

Autotechnicus, APK Specialist

Simone Loethof

Autotechnicus

Aloys Verlangen

Algemeen Medewerker after sales

U wilt uw auto net even anders als een standaard model? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In de loop van de jaren kregen onze verkoopadviseurs steeds meer vragen over de mogelijkheden van het personaliseren van auto's. De nieuwe auto net even anders maken dan standaard. Naarmate de vraag hiernaar steeds verder toenam, heeft Autobedrijf Van Rennes haar eigen modellenlijn opgericht: R-Style modellen.

Zo kunnen wij aanpassingen doen op onder andere het exterieur, het interieur en het audiosysteem van de auto. Deze door Autobedrijf van Rennes aangepaste auto's zijn te herkennen aan het R-STYLE logo.

Deze modellen worden geheel naar wens van de klant op maat aangepast. Wilt u meer informatie over het aanpassen van uw nieuwe auto, of uw huidige auto, neemt u dan gerust contact met ons op.