Autobedrijf van Rennes in Zevenaar

Hengelder 11, 6902 PA Zevenaar

BEL AUTOBEDRIJF VAN RENNES DIRECT

Al meer dan 50 jaar een begrip als autobedrijf in de regio

Autobedrijf van Rennes is al meer dan 50 jaar een begrip in de automobielbranche in Gelderland en heeft een rijke (familie-)historie op het gebied van mobiliteit. De filosofie van het familiebedrijf, namelijk de klant op alle vlakken van mobiliteit kunnen voorzien, wordt ruimschoots waargemaakt door de dealerschappen van Suzuki, Carprof, BTC scooters en ons specialisme in het merk Kia.

Daarnaast staat Autobedrijf van Rennes in Zevenaar al meerdere jaren aaneengesloten in de Top-4 met onze klanttevredenheid. Iets waar wij uitermate trots op zijn! En klanttevredenheid gaat bij ons verder dan het schenken van een kopje koffie, het repareren van uw schade of het onderhoud aan uw voertuig. Wij willen graag een langdurige relatie met u en dus geven wij altijd advies waar u op de lange termijn ook wat aan heeft. Zo denken wij graag met u mee bij al uw mobiliteitsvragen.

Wij van autobedrijf van Rennes doen er alles aan om u mobiel te houden. Dat doen wij niet alleen voor onze dealerschappen van Suzuki en BTC scooters maar dat doen wij voor alle merken auto’s die wij leveren. Dus ook de occasions. Zo is bij ons altijd een Europese pechthulpdienst garantie mogelijk. En daarmee heeft u dus geen pechhulpservice van een ander nodig zoals de Wegenwacht van de ANWB of een abonnement bij RouteMobiel maar bent u wel verzekerd dat u altijd goed en veilig onderweg bent.

In onze Carprof-werkplaats regelen wij al het onderhoud aan uw voertuig, alle merken zijn welkom! Onze schadeherstel-afdeling zorgt ervoor dat uw schade snel en vakkundig verholpen wordt.

Kom gerust eens langs bij ons autobedrijf en laat u verrassen in onze ruim opgezette showroom met verschillende modellen van zowel Kia en Suzuki of neem een kijkje bij onze occasions.

Bent u opzoek naar een ander vervoersmiddel zoals een scooter? Bekijk onze ruime keuze van Scooters van Rennes.

Autobedrijf Van Rennes voor de tweede keer op rij best presterende Suzuki-dealer

Goede resultaten en uitstekende service worden beloond. Begin 2019 heeft Autobedrijf Van Rennes voor de tweede keer op rij een award voor ‘Best presterende Suzuki-dealer’ overhandigd gekregen. Roel van Son, Manager Dealernetwork Development bij B.V. Nimag,  rijkte de prijs uit, omdat het hele dealerteam het beste groepsresultaat heeft neergezet in de periode van 1 januari tot en met 31 december. In deze periode is het bedrijf beoordeeld op maar liefst 25 meetpunten die betrekking hadden op zowel verkoop-, service- als klantentevredenheidsaspecten.

Rob en Robbie van Rennes ,eigenaren van Autobedrijf Van Rennes zijn zeer verguld met de award: “Het is een beloning voor de inzet van het hele team. Als bedrijf streven wij ernaar een topprestatie te leveren, met name door een sterke focus op klantloyaliteit. Naast de hoofdprijs – een reis naar Dubai – wordt de inzet beloond met een bedrijfsuitje voor het hele personeel. Succes behaal je namelijk niet alleen ,maar met het hele team. Een team waar wij erg trots op zijn” 

Als bedrijf gaan wij voor een prettige en langdurige relatie met onze klanten, om dit te bereiken is het essentieel dat je klanttevredenheid hoog in het vaandel hebt staan. Recent hebben wij al een ongelooflijke klanttevredenheidsscore over heel 2018 gehaald van 9,5 gemiddeld, dat we hiernaast ook nog de award voor best presterende Suzuki dealer uitgereikt hebben gekregen maakt het nog specialer. Een geweldige waardering en namens ons gehele team danken wij dan ook al onze klanten en relaties.

Autobedrijf Van Rennes, opgericht door Eef van Rennes in 1967 en nog een echt familiebedrijf,  is  al meer dan 30 jaar een trotse Suzuki dealer voor de regio Zevenaar en omstreken en bied een compleet pakket van mobiliteitsdiensten aan. Het bedrijf is naast Suzuki dealer namelijk ook specialist in Kia, Carprof dealer en BTC scooter dealer. Kijk voor meer informatie gerust op www.autobedrijfvanrennes.nl


Suzuki Van Rennes steun al jaren de Suzuki Rhino Club

De stichting Suzuki Rhino Club helpt het uitsterven van de zwarte neushoorn en Afrikaanse wilde hond te voorkomen, door financiële ondersteuning van natuurbeschermingsprojecten rondom Mkomazi National Park in Tanzania. Dat doet men onder andere door de mensen in de directe omgeving van de dieren geen redenen meer te geven om op ze te jagen, door ze een vak te leren. Er is onder andere een ambachtsschool opgericht waar ze o.a. opgeleid worden tot monteur of elektricien.

Met de aankoop van een nieuwe Suzuki draagt u ook een steentje bij. De Nederlandse Suzuki organisatie doneert namelijk € 15,- aan de Suzuki Rhino Club voor iedere verkochte Suzuki auto. Daarnaast steunen wij, als Suzuki dealer, de stichting uiteraard ook.

In februari 2019 heeft Robbie van Rennes de kans gekregen om met eigen ogen te zien wat voor een fantastisch werk er in Tanzania wordt gedaan. Hij heeft daar een ontmoeting gehad met Tony Fitzjohn en zijn familie. Tony runt de rhino sanctuary in het Mkomazi park. “Als je dit met eigen ogen ziet kun je niets anders dan bewondering hebben voor het werk wat Tony en de Suzuki Rhino Club hier doet. Dan heb ik het niet alleen over de rhino sanctuary maar ook over de ambachtsschool die daar opgericht is” Aldus Robbie

Kijk hier voor meer informatie over de Suzuki Rhino Club

 

Herkent u dit?

-Doorzakken bij belading
-Doorzakken bij gebruik van aanhangwagen / caravan
-Overhellen in de bocht of rotonde?
-Windgevoeligheid
-Wegdek raken bij een verkeersdrempel?
-Duiken bij remmen?

Hier kunnen wij u de oplossing voor beiden, en dit kan al vanaf € 139,- All in

Wij kunnen u het veerstabiliteit systeem van Sistema Gopren leveren en monteren

MEER STABILITEIT MET SISTEMA GOPREN

Hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken ? Het kan met ons Sistema GoPren systeem . Ideaal voor camper ,caravanrijders ,oldtimers ,auto's met zware belading en brommobielen. Het is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van een voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel , maar wint sterk aan stabiliteit.

Voor de elementen wordt gebruik gemaakt van polyurethaan. Polyurethaan wordt veelal gebruikt in de rallysport en sportauto’s. De eigenschappen van dit materiaal zorgen voor lange levensduur, blijvende veerkracht en bestand tegen kou, warmte en droogte. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de auto niet stug aanvoelt en dat dus het comfort van de auto niet veranderd ten opzicht van de situatie voor de montage.

VOORDELEN

De auto wordt niet stugger in tegenstelling tot de vaak te dure hulp- verzwaarde- en/of luchtverings-systemen. Het oorspronkelijke veercomfort 'zoals het door de constructeur 'fabrikant'  bedoeld is' blijft behouden. Sistema Gopren heeft een TUV en CE goedkeuring en een RDW toelating. 

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken graag naar uw auto, bestelbus of camper en adviseren u wat Gopren voor u kan betekenen.